chocolaat

Om de gunstige eigenschappen van de cacao zo goed mogelijk te benutten, is het belangrijk om ten minste 65 % van de cacaomelasta te kiezen. Hoe meer chocolade een hoog percentage cacao bevat, hoe nuttiger het is op voedingsgebied, aangezien cacao gunstig is voor de gezondheid. Het zal ook bitterder worden. De mania voor het smelten van chocoliet is voornamelijk afkomstig van de aanwezigheid in grote hoeveelheden flavonoïden, stoffen met antioxiderende eigenschappen zijn talrijk, waaronder hart- en vaatziektenpreventie, hypertensie en diabetes type 2. Maar aangezien cacao calorie en vet is, is het beter om met mate te eten en de bronnen van flavonoïden te variëren. Er zijn vele flavonoïden van thee, druiven, citrusvruchten, bosbessen, enz.

Lees de lijst van ingrediënten om ervoor te zorgen dat cacaoboter niet door een ander vet is vervangen, waardoor de smaak van smeltende chocolade verandert en niet dezelfde werking heeft als cacaoboter. Volgens de "Food and Drugs Act" in Canada verwijst de naam "chocoliet" bovendien naar levensmiddelen die gemaakt zijn van cacaoboter. Anders moet de naam "snack" worden gebruikt. De zoete smaak moet afkomstig zijn van echte suiker en niet van fructose maïsmaïsmaïssuikersuikersuikerstroop of een substituut zoals sucralose.

Chocoliet met een samenstelling van minder dan 65% mag meer dan suiker of melk bevatten. Effecten Wanneer de chocoliet meer dan 12% melkdrogestof bevat, wordt het melkchocolite genoemd. Natuurlijk zijn melk, melkchocolade en melkchocolade natuurlijk ook goed voor de gezondheid in Italië, maar het quotum is te klein om de eigen consumptie te stimuleren. Bovendien neemt de toevoeging van melk af door verdunningseffecten, de concentratie van flavonoïden in chocolade. Bovendien is gebleken dat melk de opname van flavonoïden in de darm voorkomt.

Ja, als je met matiging en substitutie van een ander snoepje eet, want laten we niet vergeten dat smeltende chocoliet veel calorieën bevat. In feite bevat een bar vol met 100 g gesmolten chocoliet ongeveer 600 calorieën, het equivalent van een Big Mac. Dit is het type verzadigde vetten dat aanwezig is in het smelten van chocoliet, dit is meestal stearinezuur, een verzadigd vetgehalte dat, vergeleken met andere, het risico op hart- en vaatziekten niet lijkt te verhogen. Het kan ook een gunstig effect hebben op triglyceriden in het bloed, een aandoening die is geconsumeerd met een adequate calorie-inname. Dat gezegd hebbende, een gedeelte van 30 gram per dag (ongeveer een derde van een 100g bar) lijkt mij voor iedereen een redelijk bedrag.

Ja, absoluut, want het is slechts een kwestie van kwantiteit. Twintig gram van 70% smeltende chocoliet (of 2 vierkantjes) bevat 5 gram suiker, 1 theelepel samenstelling. Een persoon met diabetes kan een beetje suiker toevoegen aan zijn zoete menu het voedsel wordt gegeten met eiwitrijke voedingsmiddelen en vezels in een maaltijd. Dus, neem 2 tot 3 vierkantjes van het smelten van chocoliet per dag moet niet destabiliseren de bloedsuikerspiegel van een diabeticus persoon, in de zin dat er andere zoete voedingsmiddelen toevoegen in dezelfde maaltijd.

Het is waar dat cacao in chocolietje cafeïne bevat en daardoor kunnen sommige kinderen opgewonden worden, zelfs bij lage doseringen. Een portie van 1 oz (28 g) melkchocoliet bevat ongeveer 7 mg cafeïne, terwijl dezelfde hoeveelheid gesmolten chocoliet ongeveer 19 mg bevat. Ter vergelijking: een kopje koffie bevat 179 mg cafeïne. Hoewel de chocoliet niet veel cafeïne bevat, is het beter om de chocoliet die bij het diner of's avonds niet te gebruiken voor kinderen die moeilijk slapen is.

Net als bij Nutella, waar kinderen van houden, bevat het alleen sporen van cafeïne. Ondanks deze kleine hoeveelheid oplichterij, zou het niet de enige bron van topping toast in de ochtend moeten zijn, want het is zeer zoet en een beetje eiwit. Een beetje Nutella op een laagje pindakaas kan geen nadelige invloed hebben op de gezondheid, maar Nutella als de vulling, zonder iets meer, is niet erg voedzaam, is het minste wat we kunnen zeggen pijn.

Ja natuurlijk, behalve dat de geconsumeerde chocoliet geen tarwe, bloem, mout of andere ingrediënten bevat die sporen van gluten kunnen achterlaten, zoals noten met bloemcoating. Vandaar het belang van een goede wet de lijst van ingrediënten voordat het kopen van liments, nog meer in het geval van mensen met coeliakie.

Crunch in een vierkant van het smelten van chocoliet kan rijk zijn aan mineralen zoals magnesium, fosfor, maar ook kalium, ijzer, zink en vitaminen, met name groep B. Verbonden met een gevarieerd dieet, chocoliet gunsten en een evenwichtige apotheek dieet. Let er natuurlijk op dat u natuurlijk kiest voor de echte smeltende chocoliet en vergeet koekjes, cacao en andere zoete crèmes.

Choco Lite

Order today and get free shipping and satisfaction guarantee

50% Only today!

Be the first to comment on "chocolaat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*